Portretten | Bedrijfsbladen | Jaarverslagen | Webteksten

Wat biedt Text in Context aan?

Text in context schrijft teksten. Teksten die afgestemd zijn op uw doel, boodschap, doelgroep en communicatiemiddel. Ik help u daarbij graag uw doel en boodschap scherp te stellen, deze te vertalen naar een concept en de juiste communicatiemiddelen erbij te kiezen. Ook kan ik het productieproces begeleiden en PR activiteiten rondom uw communicatiemiddelen ontwikkelen.

Portretten
Ik schrijf portretten in alle maten. Van diepgravende interviews van meer dan duizend woorden, tot korte beschrijvingen om een artikel in te kleuren en testimonials om een foldertekst krachtiger te maken.  Daarbij probeer ik altijd de kern van mensen te raken en te verwoorden.

Bedrijfsbladen
Bedrijfsbladen gaan over mensen. Over klanten, collega’s, wijkbewoners, huurders, patiënten of leden. Door hen aan het woord te laten, creëert u een band, een wij-gevoel.

Jaarverslagen
Veel bedrijven zien jaarverslagen als een verplicht nummer. Terwijl het medewerkers, klanten en stakeholders kan betrekken bij de organisatie. Het geheim is de verpakking van de verplichte cijfers. Laat ze tot leven komen met de verhalen erachter.

Webteksten
Kort, pakkend, wervend en zoekmachinebewust. Ja, maar ook menselijk, duidelijk en volledig. Ik schrijf graag webteksten voor ZZP-ers. Wat maakt hen de beste in hun vak, wat maakt hun dienst uniek en onmisbaar? Ook werk ik graag mee aan grote, informatieve CMS-sites.

Folders
Van een gevouwen A4tje tot een glossy brochure. De teksten zijn prikkelend, uitnodigend en bovenal duidelijk. Een nieuwe wet uitleggen, ingewikkelde informatie helder en kort verwoorden, lezers overtuigen van de voordelen van uw product. Wat voor folder heeft u nodig?

Communicatiewerk
U wilt een communicatiemiddel, maar heeft geen extra mankracht om het middel te ontwikkelen en te introduceren? Kan ik u daarbij helpen? Informatie verzamelen, doelgroep in kaart brengen, passend communicatiemiddel kiezen, medewerkers en management betrekken, structuur vastleggen, teksten genereren, vormgever en fotograaf aansturen, drukker benaderen en drukproces begeleiden, distributie regelen en PR campagne bedenken en uitvoeren. Ik neem u dát werk uit handen, dat u graag wilt uitbesteden.