Hoe voert Text in Context uw opdracht uit?

Wat uw wensen ook zijn, u kunt ervan opaan dat ik enthousiast, betrokken en nieuwsgierig aan de slag ga. Mijn eerste stap is altijd eerst de context inventariseren en uw wensen zo scherp mogelijk formuleren.

Persoonlijk en begrijpelijk
Ik heb oog voor mensen en hun unieke verhalen en ben dan ook op mijn best in interviews. Ik weet vaak de kern van mensen te raken en onder woorden te brengen. Daarnaast kan ik ingewikkelde informatie voor iedereen begrijpelijk verwoorden. Mijn schrijfstijl is eenvoudig en persoonlijk en gaat prima samen met zakelijke teksten. Want ook een informatieve folder kan door de woordkeuze en tone-of-voice contact leggen. En daar gaat het om bij ieder communicatiemiddel.

Ik help u graag:

  • uw verhaal te vertellen
  • uw boodschap over te brengen
  • uw bedrijf/praktijk te presenteren
  • uw producten en diensten bekendheid te geven

Wat vinden klanten?

‘Anne-Christine laat de menselijke factor graag centraal staan. We kunnen haar met een briefing van een half woord op pad sturen, ze zoekt altijd een relevante en interessante ingang. Ze heeft met haar betrokkenheid, bijzondere input en vlotte pen al menig lezer van Spronglevend weten te boeien.’ Anneke Overmars, Communicatiemanager GEM Waalsprong

‘Anne-Christine is flexibel, ondernemend en ze weet onze ideeën goed te vertalen.’  Julia van Kempen, beleidsadviseur communicatie, Oosterpoort.

‘Anne Christine is er erg goed in geslaagd mijn gedachten en ideeën te vertalen in tekst. Zo goed dat het echt voelt als “mijn” tekst. De combinatie van oprechte interesse, betrokkenheid en schrijverskwaliteiten zijn naar mijn idee kenmerkend voor haar werkwijze,’ Bert Wever, coach, trainer en consultant, Cocon Coaching & Consultancy.

Anne-Christine is een journalist met hart voor haar onderwerp.’ Geert Kimpen, auteur van De Kabbalist

‘Anne-Christine is een creatief denker, die kritisch tegenspel biedt en onder grote tijdsdruk kan presteren. Knap is de manier waarop zij ingewikkelde onderwerpen op begrijpelijke en toegankelijke manier onder woorden brengt. Dat ze voor ons een prettig leesbaar en toegankelijk jaarbericht heeft geschreven, blijkt uit de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen.’ Joke Abbring, manager Strategie en Beleid, Talis

‘Over de website van Sonar TC krijg ik met regelmaat te horen: korte, krachtige en overzichtelijke teksten. Dit komt de vindbaarheid van items natuurlijk ten goede! Ik merk dat klanten eerder dan voorheen contact opnemen en meer informatie willen.’ Rijkelt Middelbeek, oprichter, directeur en trainer, Sonar T.C.

‘Uit haar tekst is duidelijk dat ze door haar echte interesse en ‘willen weten’ werkelijk bij de mensen binnenkomt. Haar kracht is het luisteren naar wat de mens beweegt c.q. raakt en dat weergeven.’ Anneke van Heerde, bestuurslid Upledger Vereniging voor CranioSacraal therapie.